Kesän parhaat hetket

by Annemaria

Ei voi mitään, syksyä pukkaa. Sen tuntee tuulen raikkaudessa ja maan tuoksussa, auringon voiman hiipumisena hiljalleen. Onneksi loitonnut kesä on tuottanut minulle paljon lämpimiä hetkiä ja tunnelmia, kivoja kesämuistoja. Tässä parhaat kesähetkeni.

Toukokuinen Budapest oli helteinen. Nautinnollisia päiviä tutun kaupungin kaduilla ja kujilla, kuppiloissa ja terasseilla. Hyvää ruokaa, hyvää viiniä ja hyvää seuraa. Siinä on jo aika paljon.

budapestissabudapest2bistro fineskumpat

Lämpö helli juhannuksen viettäjää. Juhannusidylliä parhaimmillaan sain kokea ystäväni uudella veneellä. Saimaa on vaan niin hieno.

saimaallasaimaa

Kauan kaivattu kesäloma koitti vihdoin ja odotettu Lapin kesäreissu. Teimme perinteisen samppanjaretken Ukko-Luostotunturin huipulle katsomaan valoisan kesäyön ihmeellisyyttä. Samppanjaa muovimukista, upea maisema ja koko kesäloma edessä. Onkohan tämä kuitenkin se kesän hienoin huippuhetki?

samppanjaa

Olen jo väsyttänyt lähipiirini ja ilmeisesti nyt myös lukijani Lappi-hehkutuksillani. En vaan voi mitään, niin koukussa olen tämän ihmemaan kauneuteen ja koskettavuuteen. Muutaman päivän reissu Ylläkselle sai aikaan taas uusia elämyksiä. Upeita vaellusreittejä, upeita maisemia ja upeaa värimaailmaa.

yllastunturipirkospuut2lappi1lappi3kahvia kuksasta

Väsyttämisestä puheenollen. Tänä kesänä pohjoisessa oli todella paljon hillaa ja hillamaanikko kun olen, tulipa väsytettyä itseä melkoisesti soilla. Mukavinta liikuntaa mitä tiedän ovat hikiset hetket pohjoisen hillasoilla. Lakkojen kerääminen on ehdottomasti yksi mukavimmista kesätekemisistä.

hillassa

Yhden kesäviikon vietimme Inarin erämaassa Paadar-järvellä. Olin jo vuoden aikana unohtanut kuinka hiljaista voikaan olla. Täydellistä rauhaa ja lepoa kalastellen ja ihan vain joutilaasti oleillen.

paadar2Paadarvirvelitauringonlasku

Vähän tuntuu haikealta päästää kesä pakostikin käsistä. Saapi tätä upean vuodenajan ihanuutta odotella jälleen melkoisen pitkän tovin. Tervetuloa kuitenkin pirteä ja värikäs syksy. Kohti uusia ja mielenkiintoisia matkoja ja elämyksiä!

 

Samppanjaa muovimukista -blogi Facebookissa ja Instagramissa: @samppanjaa_muovimukista. 

You may also like

Leave a Comment