Yhteistyö


Blogin linja

Samppanjaa muovimukista -blogi on matkablogi, jossa maailmaa tarkastellaan ikääntyvän aikuisen naisen näkövinkkelistä. Matkojen ja elämännautintojen lisäksi välillä pohditaan myös syvällisemmin elämää ja sen ilmiöitä. Juttuja siivittää usein iän mukanaan tuoma itseironia.

Bloggaaja asuu osan talvesta Espanjassa ja useissa jutuissa pureudutaan talvipakolaisen elämään Andalusian tai Kanariansaarten auringon alla.

Kotimaassa etsitään mielenkiintoisia matka- ja majoituskohteita sekä herkutellaan makunautintojen parissa.

Visio

”Haluan löytää, kokeilla ja jakaa kokemuksia asioista, jotka parantavat hyvinvointia ja lisäävät nautinnollista elämää. Haluan inspiroida lukijoitani koetuilla elämyksillä ja rohkaista jokaista heittäytymään uusiin asioihin. Uskon siihen, että ikä ei ole este. Jokaisella meistä on mahdollisuus saada elämästä enemmän hyvää esiin.”

Statistiikkaa

Blogilla on +15 000 yksittäistä lukijaa kuukausittain. Tyypillinen lukija on yli 50-vuotias nainen, joka on kiinnostunut matkailusta, itsensä hemmottelusta ja elämän erilaisista nautinnoista.

Vuoden 2022 aikana blogia on käyty lukemassa 229 318 kertaa.

Seuraajia sekä Instagramissa että Facebookissa on +1800.

Aiemmat yhteistyöt

Olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Rantapallo, Visit Tampere, Visit Turku, Visit Estonia, Visit Saaremaa, Visit Åland, Tallink Silja, Viking Line, Eckerö Line, Finnlines, St. Peter Line, Saimaa Travel, Kristina Cruises, Tallinnhotels, Lapland Hotels, S-ryhmän ravintolat, Leader  Pohjoisin Lappi, Wild Taiga, Keski-Karjalan Kehitysyhtiö, Kalitka ruokamatkailuhanke sekä useiden yksityisten majoitus- ja ravintola-alan yritysten kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Paras palautteen antaja on aina lukija. Katso täältä, mitä mieltä blogistani on oltu ja mitä on luettu kaikkein eniten.

Oletko kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi. Katsotaan olisiko meillä jotain annettavaa toisillemme: samppanjaa.muovimukista@gmail.com

Ystävällisesti Annemaria