Lahjaideoita maakuntamatkailuun – ideoita Elämyslahjoilta

by Annemaria
Lahjojen ostaminen on minulle aina yhtä vaikeaa. Mitä ihmettä voi ostaa henkilölle, jolla tuntuu olevan jo ihan kaikkea? Tai mitä ostaa hänelle, joka jo muutenkin roudaa nurkkiin kertynyttä liikaa tavaraa kirpputoreille? Erinomainen idea on antaa lahjaksi elämys. Tavaran sijaan on kiva antaa jotain sellaista, joka kuljettaa saajansa uusiin paikkoihin ja kiehtoviin kokemukseen.

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat

Helppo tapa hankkia elämyslahja on Elämyslahjat verkkokauppa, josta löytyy erilaisia maakuntamatkailuun sopivia lahjaideoita. Samasta paikasta löytyy mm. hemmottelua, ruokanautintoja, luonto- ja liikuntakokemuksia sekä extreme-elämyksiä. Hauska idea on myös jonkin teemakurssin antaminen lahjaksi.

Elämyslahjoilta Anssi vinkkaa kymmenen mielenkiintoista lahjaideaa eri puolilta Suomea.

Top 10 elämykset Suomessa

Lahjaideoita Uudellemaalle

Uusimaa on elämysten keskus Suomessa. Sieltä löydät laajan kirjon elämyksiä kaupunkilomasta luonnon helmaan. Kokeilemisen arvoinen kestosuosikki Hyvinkäällä on lentokoneoppitunti.

Pääkaupungin parhaita elämyslahjoja ovat esimerkiksi kulinaristiset kokemukset, rentouttavat kylpylähetket ja risteilyt merellä.

Lahjaideoita Pirkanmaalle

Pirkanmaan suosituimpia elämyksiä ovat illalliselämykset Tampereen ravintoloissa, varjoliidinlento Näsijärven yllä ja jännitystä tuova pistooliammunta. Pirkanmaalla on myös laaja tarjonta pakohuonepelejä.

Lahjaideoita Keski-Suomeen

Keski-Suomesta Anssi vinkkaa lahjoiksi kauneushoitoja, jännittäviä vesielämyksiä, huonepakopelejä ja huimapäille laskeutumisen mäkihyppytornista. Alueen erikoisuuksiin kuuluvat erilaiset luontoelämykset kuten koskenlasku ja arktinen kellunta. Jyväskylä tarjoaa maukkaita lahjoja herkullisiin illallisiin.

Lahjaideoita Varsinais-Suomeen

Varsinais-Suomen suosituimpia elämyksiä ovat Alastaron Moottoriradan tarjoamat ajoelämykset, Marttilan ratsastuselämykset ja Turun hemmotteluhetket. Turun saaristo tarjoaa myös mahtavia lahjaideoita merestä nauttiville.

Lahjaideoita Pohjois-Suomeen

Pohjois-Suomen luonto on vaikuttavaa ja sen Elämyslahjat vievät saajansa upeisiin Lapin luontokokemuksiin kaikkina vuodenaikoina. Monien suosima romanttinen yö lasi-iglussa, lumikenkäily tykkylumipuiden keskellä tai kanoottiretki hiljaisuudessa ovat varmasti monelle mieleenpainuvia kokemuksia.

Pohjoinen tarjoaa myös eläintenystävälle monenlaisia elämyksiä, kuten karhujen tarkkailua ja toimintaa porojen kanssa. Kalastuksen ystävä on takuulla hyvillään kalastusretkestä.

Joululahjaideana Lappi on varmasti ikimuistoinen.

Elämyslahjoilta Anssi muistuttaa, että Elämyslahjojen lahjakortti on aina hyvä vaihtoehto. Saaja voi itse valita juuri sellaisen kohteen ja elämyksen, joka on hänelle mieluisin. Etelä-Suomesta on myös helppoa matkustaa Viroon, joka tarjoaa erilaista kulttuuria sekä mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Ainakin minä olisin kovin mielissäni tällaisista lahjoista. Vink, vink vaan miehelle, kun pyöreiden vuosien syntymäpäivää kohta pukkaa 🙂

Rahanarvoinen etu Elämyslahjoilta

Elämyslahjat tarjoaa bonuskoodin Elämyslahjojen verkkokauppaan. Syötä ostoskorissa koodi: XYZBLOGI. Ostaessasi vähintään 80 euron edestä saat koodilla kaupanpäälliseksi 20 euron Elämyslahjojen lahjakortin. Etu on voimassa vuoden 2022 loppuun.

www.elamyslahjat.fi

You may also like

2 comments

Mikko / Matkalla Missä Milloinkin 15.7.2022 - 8:20 am

Näistä moni kuulosti todella kivalta. Muutenkin olen pyrkinyt jo usean vuoden ajan antamaan ns. aineettomia lahjoja. Itsekin toivon saavani mieluiten sellaisia.

Reply
Annemaria 16.7.2022 - 5:44 pm

Nää on niin parhaita. Tavara on tavaraa, mutta kokemukset on elämää 🙂

Reply

Leave a Comment