Tervetuloa tupaantuliaisiin!

by Annemaria
Täällä sitä nyt ollaan, ihka uudessa blogikodissa omassa verkko-osoitteessa. Niille, jotka eivät ole vielä huomanneet, uusi blogiosoitteeni on: www.samppanjaamuovimukista.fi.

Kuten aina muutossa, niin nytkin tuntuu siltä, että pää on ihan pyörällä. Palikat tarvitsevat vielä sijoittelua ja emäntä itse tarvitsee harjoittelua oppiakseen tuntemaan uuden kotinsa. Juuri nyt tuntuu, että moni asia on vielä hakusessa, mutta eiköhän tämä tästä ajan kanssa. Viimeisiä pintaremontteja tehdään kunhan ehditään, mutta kaikki on kuitenkin sen verran kunnossa, että taloon asettautuminen on mahdollista.

En olisi ikinä selvinnyt tämän blogin siirrosta Rantapallon alta omalle verkkotunnukselle ilman osaavaa apua. Tulipa taas todistettua, että jos ei kerta itse osaa, kannattaa käyttää asiantuntijaa, vaikka se vähän maksaisikin. Olisin muuten saanut stressitasoni nousemaan ja hiukset irtoamaan päästä. Turha tuhrata itse sellaisten asioiden kanssa, joita ei hallitse.

Halusin pitää kotini edelleen melko simppelinä ja sisustukseltaan selkeänä. Uusin postaus nousee ensimmäiseksi esiin nyt entistä himpun verran suuremmilla kuvilla. Uusimman postauksen alta löydät pikaesittelyt ja linkit viimeisimpiin juttuihin ja palkin ”load more posts” alta saat aukeamaan niitä lisää. Tosin viiteen viimeisimpään postaukseen pääset myös sivuston oikeasta reunasta.

Kommentteja pääset jättämään klikkaamalla jutun jälkeen olevaa kohtaa comment.

Oikean reunan kategorioita on vähän tiivistetty ja toivottavasti löydät sieltä paremmin etsimäsi aihealueen. Koska olen esimerkiksi Espanjasta kirjoittanut aika paljon, jutut on pilkottu myös pienempiin maantieteellisiin alueisiin. Löydät omat juttunsa Kanariansaarten, Katalonian ja Andalusian alueiden alta, minkä lisäksi Andalusia on jaettu pienempiin osioihin Costa del Soliin ja Fuengirolaan.

Muistathan myös, että blogin logon alla oikealla on sivuston yläreunassa suurennuslasi, josta pääset eri hakusanoilla etsimään toivomaasi aihepiiriä. Sinne vain kirjoitat hakusanasi ja painat enteriä. Hyvässä lykyssä saat näkyviin kiinnostuksesi kohteet, mikäli olen niistä jotain kirjoitellut.

Aina kun isoja teknisiä muutoksia tehdään on enempi sääntö kuin poikkeus, että kaikki ei alkuun toimi ihan toivotulla tavalla. Siksi toivoisin, että laittaisitte minulle rohkeasti viestiä, jos huomaatte jotain ongelmia toimivuudessa.

Toivottavasti viihdytte kotonani edelleen. Välillä matkustetaan, välillä vietetään arkisia kotoilupäiviä ja joskus juhlitaan. Yhä edelleen majoitutaan kivoissa majapaikoissa, käydään museoissa, etsitään kauniita asioita ja nautitaan elämästä niin paljon kuin mahdollista unohtamatta välillä siemailla samppanjaa!

Kaikki tehdään sillä tyylillä kuin vain aikuiseen ikään ehtinyt elämännälkäinen täti-ihminen pystyy. Ja sehän pystyy paljoon 🙂

Joskus mietin, että millainen blogini olisi, jos se oikeasti olisi kotini. Ehkä se olisi jotain tällaista, kuin jutussa olevissa kuvapalvelu Pixabayn kuvissa. Maanläheistä, rustiikkista ja iän patinoimaa.

You may also like

4 comments

Tiina 1.9.2023 - 8:04 am

Onnittelut uudelle blogille! Ulkoasu on selkeä ja kutsuva, ihanaa kun tarinasi jatkuvat!

Reply
Annemaria 2.9.2023 - 2:42 pm

Kiitos Tiina, tosin vanha blogihan tämä jo on ja kirjoittajakin on sama vanha 🙂 Ainoastaan nyt vähän uudistuneena uudessa ympäristössä. Mukava kuulla, että pidät ulkoasusta.

Reply
Haaveissako vain on Espanja? 3.9.2023 - 7:16 am

Onnea omille blogisivuillesi!
Tulen lukemaan blogiasi edelleen ja kovasti kiinnostaa nuo Espanja-kirjoituksesi, kun kovasti itsekin sinne päin kallellaan 🙂 Instassa käyn myös postauksiasi katsomassa.

Reply
Annemaria 4.9.2023 - 7:37 pm

Kiitos, kiitos 🙂 Espanja-tarinoita tulossa varmuudella lisää. Loppusyksystä ja alkuvuodesta luvassa kokemuksia Kanarian suunnalta. Mukavia hetkiä blogijuttujeni parissa ja toivottavasti myös omien mukavien Espanja-kokemusten parissa.

Reply

Leave a Comment