Lomakohde, joka koukutti

by Annemaria

Reilun vuoden sisällä jo kolmannen kerran samaan paikkaan ja samaan hotelliin. Onko tämä merkki vanhuudesta ja tylsistymisestä vai voiko joku kohde vaan olla niin himskutin hyvä?

Viime viikon olen ollut kuin pieni lapsi. Odottanut tulevaa matkaa intopiukeena ja laskenut jäljellä olevia öitä. Nyt on enää yksi yö nukuttavana ja huomeniltana saan toivottavasti kuunnella illan pimetessä rantaan lyöviä maininkeja. Ja ylihuomenna toivonmukaan virutella aamu-unisena parvekkeella auringon välkehtiessä alapuolella meren ulapalla. Ihana Costa Brava, uljas rannikko, täältä tullaan.

Costa BravaCosta Brava7Costa Brava2Costa Brava5

Niin, tämä Espanjan Katalonian pohjoinen rannikko, Costa Brava, on tehnyt vaikutuksen. Olen ollut onnellinen saadessani tutustua ensimmäisen kerran alueeseen viime keväänä ja sitten toistamiseen vähän pidemmän aikaa loppusyksystä Espanjan kiertomatkallani. Tämä Ranskan rajan läheinen rannikko, sen pienet kaupungit, rauhalliset kalliorannat ja kauniit poukamat ovat pureutuneet syvälle sielunmaisemaani.

Kesän lomasesongin ulkopuolella näissä maisemissa on seesteistä ja leppoisaa. Punaisten kallioiden reunustamat hiekkarannat ovat lähes tyhjillään. Pitkin rantalinjaa kulkee vaellusreittejä, joita pitkin on mukavaa kuljeskella auringon saattelemana, kokea löytämisen riemua, istuskella rantakallioilla haaveilemassa ja tuijotella kaikkialla läsnä olevalle merelle.

Loma, meri, Costa Brava, Platja d’Aro  ja hotelli Silken Park hotel San Jorge. Huomenna.

Costa Brava4Costa Brava6Costa Brava8

Samppanjaa muovimukista nyt myös Facebookissa: www.facebook.com/samppanjaamuovimukissa ja Instagramissa: @samppanjaa_muovimukista

You may also like

4 comments

Maarit Johanna 26.3.2016 - 7:44 pm

Ompahan vain kerrassaan upean näköistä! 🙂

Reply
Annemaria 27.3.2016 - 6:20 am

Niin on. Mukavaa on, että rantoja pitkin pääsee kulkemaan kilometritolkulla ja matkalta voi löytää niitä ihan omia ”yksityisbiitsejä”.

Reply
Anna / Muuttolintu 26.3.2016 - 11:24 pm

Kaunista. Mahtavaa, että Euroopastakin löytyy näköjään yllättävän paljon rauhallisia rantakohteita. Lähtisin varmaan itsekin tuonne uudestaan 🙂

Reply
Annemaria 27.3.2016 - 6:24 am

Luulen, että nämäkin rannat ovat ihan eri näköisiä ja tunnelma toinen kesäkuukausina. Mutta näin keväällä ja myöhäissyksyllä pääsee nauttimaan aika yksityisesti :). Ehkei vielä ihan bikini/uintikelit, mutta loistavat retkeilykelit.

Reply

Leave a Comment